14. des. 2014

TREKNING

Her er det full blomstring og trekning er gjort. 32 meldte seg som potensielle mottakere av boka, noen kjente og noen nye også. Hei til dere!Random.org fikk ta seg av trekkinga og det ble nr 1.
Jeg kunne ikke finne print screen på mac´en, så da ble det å ta bilde av skjermen. Proft!

Vinneren av Kofteboken er Ingebjørg. Gratulerer!


6 kommentarer:

 1. Gratulerer til Ingebjørg! Blomsten din har for øvrig kommet mye lenger enn min, den er bare såvidt i ferd med å springe ut (jfr kommentaren min til forrige innlegg).

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har vanna den mye med hensikt sånn at vi skulle få glede av den nå i førjulstida. Med litt flaks springer den andre knoppen ut i jula :)

   Slett
  2. Lurt! Jeg fikk beskjed i blomsterbutikken at den bare ville få lang stilk om jeg vannet den før blomstring, nå reiser jeg bort om fem dager, så det er litt synd ... Får se an, kanskje jeg tar den med meg på ferie - det har jeg gjort før!

   Slett
 2. Så fin amaryllis, og gratulerer til den heldige vinneren! Jeg har hatt glede av min amaryllis med fire fine blomster i lang tid. Nå er den i ferd med å visne, men jammen kommer den med en ny blomst.

  Fortsatt fin førjulstid! Her skal vi i gang med å fylle flasker med tomtebrygg.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Ingebjørg her! Er så glad for at eg vann denne! Ville berre sei tusen, tusen hjerteleg takk! God jul til dokke alle sammen! :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer ti vinneren! Det er en flott bok, jeg bestilte den med en gang jeg kunne, hehe. Måtte sikre meg en i første opplag; Så kjekt at d har fått vært med på boka da. Og takk for kommentar hos meg. Jeg elsker slike top down oppskrifter, men vanligvis legger jeg ikke opp alle maskene til halsen, men strikker frem og tilbake med økninger for å få forhøyet nakke. Da har jeg bedre kontroll på fasong enn med bruk av short rows metoden syns jeg. Holder på med en rød genser nå, blir alltid litt gal etter rødt rundt juletider;)

  Ønsker deg en fin førjulstid videre!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar - jeg leser selvfølgelig alle!