7. jan. 2013

Mysteriesokker, del 1Januar er along-tid, eller hva? For meg er dette min første along noen sinne! Jeg er ikke aktiv på Ravelry (konoen min har hele null innlegg), men jeg følger Annepålandet fast og fikk derfor snappa opp en samstrikking som går nå i januar. Kirsten Kapur har hatt alonger tidligere også med sine "Mystery Sock". Vi strikker altså pensokker der mønsteret deles ut litt etter litt. I kveld ble jeg ferdig med første del - akkurat i tide før ny avsløring i morra.
Sokkene begynner med en pikot som skapes under opplegget. Hvis noen klarte å strikke den uten hjelp fra youtube, er jeg skikkelig imponert! Pikotkanten er ganske tidkrevende, men verdt det likevel.
Fortsettelse følger...

6 kommentarer:

 1. Spennende måte å strikke på :-)
  Hva gjorde de før i tia tro? Før internett og youtube....

  SvarSlett
  Svar
  1. Da lærte de av hverandre:) Jeg syns det var spennende å lese selbuvottens historie (i boka selbuvotten) og syns at det er morsomt å tenke på at ingen av de flere hundre votteparene bestemor har strikka har vært etter mønster:)

   Slett
 2. Tusen takk for at jeg kom over din blogg - jeg ga opp mysteriesokkene - for jeg fikk IKKE til picotkanten ! Har selvsagt ikke sagt dette høyt når jeg ser at alle har strikket den allerede - men NÅ fattet jeg håp ! Tusen tusen hjertelig takk - da vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem ! Ha en strålende dag !

  SvarSlett
 3. Humre - ja jeg greide faktisk den pikotkanten uten youtube, men ikke på første forsøket... :-) Har aldri prøvd den før, så det var artig å lære. Kan sikkert være fin på votter, barneplagg o.l., men jeg tror ikke jeg kommer til å bruke den på sokker mer - litt for mye jobb. Men mysteriesokker er gøy en gang i blant - lærer jo noe nytt hver gang!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar - jeg leser selvfølgelig alle!