19. mar. 2013

Rosa selbuHallo, mamma! Takk for de nye vottene!


 

Projo vottealong ruller videre til mars og selbuvotter. Mønsterstrikk er ikke min sterkeste side, så jeg har juksa litt og strikka noen små votter. Storesøster har ikke hatt så fine votter siden selbuvottene hun fikk i gave for noen år siden (strikka av min tante som også er med i alongen - hei, Tante!), fortsatt passa.
Mønsteret er henta fra ei av mine åtte strikkebøker - den om selbuvotten, skrevet av Terri Shea. I tillegg til mysing på mange fine mønster, kosa jeg meg med selbuvottens historie  - et lite stykke norgeshistorie og et stort stykke kunsthåndtverkshistorie som anbefales å lese!
Bloggen nærmer seg 10 tusen treff! Tusen, tusen takk til dere som er innom og til dere som til og med legger igjen en hilsen til meg:) Hvis det ikke hadde vært for dere, hadde jeg bare fortsatt med å dokumentere strikkeriene i den lille boka mi.
Mye morsommere med blogg!
Mønster: Enkel stjernevott, side 117, str småbarn
Garn: Tove fra Sandnes garn i utgåtte farger, ca 35g tilsammen
Pinner: 3 og 3,5
Endringer: Noen omganger lenger vrangbord.

14 kommentarer:

 1. Så fine votter! Takk for kommentar hos meg, jeg heller også mot Ginger Lily :)

  SvarSlett
 2. Flott vott! Jeg er også med i den alongen, men er litt bakpå....
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sett deg der og husker de fine, blå januarvottene dine!

   Slett
 3. Elsker rosa! Vokser aldri fra den fargen! Jeg er også med i alongen og er snart ferdig med mine første selbuvotter. De er grønne. Takk for boktips.

  SvarSlett
 4. Finfine votter, herlig fargekombinasjon!

  SvarSlett
 5. FLotte votter og nydelige bilder som viser dem frem.
  Er en av mange som er med i alongen. Men må innrømme at det har blitt litt strikke tørke for øyeblikket, så er bare halvveis ferdig med Marsvotten ....
  Ønsker deg en flott dag og ei hærlig uke
  Klem fra Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Hvis du har kommet til marsvotten ligger du godt an i forhold til mange som er med i alongen, tror jeg ;)

   Slett
 6. Så fine votter! Vottestrikk har jeg enda ikke begitt meg ut på altså...:) Nydelige bilder du tar, og veldig kjekk blogg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg knakk vottekoden i høst etter å ha strikka i 33 år uten å kunne strikke votter - håp for alle, altså :) Syns bildetaging er det vanskeligste med blogging, så veldig takk for skryt!

   Slett
 7. Så fine votter! Gratulerer med høyt besøkstall! Hilsen gjest nr 10204.

  SvarSlett
 8. Hvor er de bare flotte og et rigtig sødt mønster. Jeg synes også at mønsterstrik kan være lidt svær men også sjovt. God påske!

  SvarSlett
 9. veldig fine votter, nydelig i rosa!!
  fine bilder :O)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar - jeg leser selvfølgelig alle!