1. des. 2014

GarnlykkeTUSEN takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på Lillenøkken-vottene! Veldig gøy at vottene slo an, skikkelig opptur! Se det fine garnet fra Sjølingstad jeg fikk i premie. Perfekte farger, spør du meg.

Jeg har hatt litt vinnerlykke i år. Først vant jeg en give-away på denne fine bloggen, og i sommer ble jeg trukket ut som vinner av Pickles´ sommerlotteri. Ikke til forkleinelse for disse, men jeg kjenner at det er ekstra stas å vinne når det kreves mer enn ren flaks å stikke av med 1. premien :)

Som det lett kan leses av til høyre her, har det gått trått med blogginga ei god stund nå. Jeg er syk og har vært det siden jeg ble gravid med Lillebror i juni i fjor. Egentlig har jeg vært syk siden jeg ble mor for første gang, tror jeg, men Graves sykdom er en snikende sak som ikke er så lett å få øye på sånn med det samme. I høst har jeg blitt operert og kvitt kilden til problemene (skjoldbruskkjertelen), så nå skal det sakte, men sikkert gå mot friskmelding.

Enda godt sofasitting, amming og strikking går så godt sammen. Og enda godt jeg ikke har mista hele humøret i samme dragsuget der overskudd, god søvn, lang (?) lunte, normal pulsfrekvens og tørr hud gikk med. Og takk og pris (det er nesten så jeg blir religiøs) for at Lillebror ikke ble skada av et ikke helt gunstig fosterliv, og for at han er verdens greieste baby!

Jeg tenker å bli her på bloggen min selv om jeg har begynt å bruke Ravelry til mer enn bare mønsterkjøp, og på tross av at Instagram nå for tida synes å være det store for strikkere med eksponeringsbehov. Hvis du har giddet å lese helt hit, er kanskje også du en fan av sakte-tv. Snakkes, da!

8 kommentarer:

 1. Godt det ble oppdaget,og kunne gjøres noe med! Krysser fingrene for at restitusjonen etter operasjonen går bra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, godt med alt det fins en løsning på.

   Slett
 2. Gratulerer! En kjekk premie du har fått her:) God bedring, håper ting ordner seg for deg :)

  SvarSlett
 3. Graviditet er ikke bare-bare med alt som kan følge med. Håper du kommer deg ovenpå igjen!

  Blåfargen i i Sjølingstad-garnet er bare helt fantastisk! Nå angrer jeg skikkelig på at jeg ikke plukket med meg akkurat det da jeg var innom i sommer...

  Og jeg er enig med deg i dette med instagram: Det litt mye med alt og alle som skal sees. Jeg er der, men merker at det tar mer energi enn det gir av og til. Andre ganger blir jeg kjempeinspirert, men for å kjenne på gleden over strikking som håndtverk, og ikke bli instastressa over alt jeg ikke får tid til å strikke synes jeg blogg er best :) Glad for alle de fine strikkebloggerne som deler kunnskap og inspirasjon!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Hormoner, ass!
   Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, men jeg liker ordene også, jeg da, og håper å bli en mer aktiv blogger på sikt. Sykdommen har heldigvis ikke forhindra meg fra å lese bloggene til alle dere jeg følger :)
   Fargekoden på det blå garnet er 203-339.

   Slett
 4. God bedring! Bra det var noe som kunne behandles. Men slitsomt er det når det tar så lang tid å bli bra.
  Så lekkert garn! Skal bli spennende å se hva du strikker av det.

  God førjulstid fra Ingunn

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar - jeg leser selvfølgelig alle!