11. mai 2013

Springy ring mittens

Allerede mai, og jeg har ikke ennå vist fram aprilvottene fra Projos vottesamstrikk. Jeg kommer visst stadig på etterskudd med blogginga... Har en følelse av at det er litt stille i strikkeblogglandia for tida, enig? Eller er det bare jeg som ikke leser de "riktige" strikkebloggene? Kanskje det pleier å være roligere om våren?
Tilbake til vottene. De skal egentlig strikkes i et flerfarga garn med raske fargeskift, sånn at hver ring blir i forskjellige farger - jeg har brukt sju forskjellige farger isteden. Jeg prøver å unngå nyinnkjøp av garn i denne KALen, så da fant jeg fram noen rester etter vimpelgenseren og innså at det kom til å bli endel endefesting.

Vottene kan varme godt rundt håndleddene, eller varme ganske godt helt opp til albuene. Hånda er strikka i dobbelt garn - det ble for slapt og luftig med enkelt garn. Jeg har rekt opp et par ganger og kom helt ned i den minste størrelsen for barn før vottene ble passe store.

Mønster: Springy ring mittens av Cathy Campbell, den minste størrelsen
Garn: Drops alpaca, farge natur, ca 90g og ca 5 g av Pickles pure thin alpaca, fargene frisk bringebær, dahlia, sol, artisjokk, fiol og krokus
Pinner: 3 og 3,5
Endringer: Ensfarga garn isteden for multifarga og dobbelt garn på hånda.
Lært noe nytt? Sidetommel - lett som bare det.

5 kommentarer:

 1. Maidagene pleier det bli stillere i blogglandia, iallefall i strikkeblogglandia, siden været gjør at man trekker ut og gjør litt andre ting, og så er det jo masse inneklemte fridager og konfirmasjoner og sånt stæsj. Ser det på leserstatistikken min at mai og forsommeren er gjerne stillere enn resten av året. (Og rundt jul)

  Kule votter! De fristet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for innspill! Det er så utrolig kjekt å ha noen å spørre!

   Slett
 2. Så kjekt at du ville bli med på giborten min! :) Disse vottene var utrolig stilige :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig fine:-) Ble glad av bare å se på de fargene! Herlig!

  Tror også det er litt stille i strikkebloggverdenen på våren og sommeren.

  SvarSlett
 4. Wow, Så stilige! Friske vårfarger også, så skikkelig snop ut:))

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar - jeg leser selvfølgelig alle!