17. jun. 2013

Votter: Annes blomstDet blir mange par votter på meg i år... Dette er det 5. paret i Projos KAL, 7 par til kommer. Kanskje. I tillegg sysler jeg med en oppskrift på tova votter til barn og det er jo passe :-I.

I samstrikken slipper jeg heldigvis å komme med oppskrift selv. Mønstrene for mai var inspirert av maiblomster og jeg valgte å strikke "Annes blomst". Tynne pinner og tynt garn = utfordring! Syns jeg fikk det greit til etter et par runder med tilpassing av strikkefasthet. Vottene er lette og sitter godt på hånda - kan hende jeg beholder disse selv, rett og slett :) Fornøyd!
Mønster: Annes blomst av Wenche Roald
Garn: Askeladen/Nøstebarn 2-tråds merino, farge natur, ca 25g og dueblå, ca 20g
Pinner: 2 og 2,25

10 kommentarer:

 1. Wow, du er helt rå på votter!

  Utrolig fint mønster på disse - og pinne 2,25? All ære til deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja det er jo tynt, men gikk bra med korte, trå bambuspinner :)

   Slett
 2. Flotte det ble.
  Må innrømme at jeg har puttet til side votte strikkingen og bare koser meg med duker for tiden. Så mai, juni og juli får bli tatt når høsten kommer :)
  Ønsker deg en hærlig uke
  Klem fra Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg presser meg selv til å strikke votter jevnt og trutt, ellers hadde jeg ikke blitt ferdig. Men - spørs hva det blir til i juli...

   Slett
 3. Disse vottene var helt nydelige! Fikk lyst til å strikke dem selv jeg, og blåfargen kom så fint frem i mønsteret - flink du er :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marion T :) Tusen takk for hyggelig melding!
   Jeg knakk vottekoden i høst engang, så nå er det nesten morsomt ;)

   Slett
 4. Ja de ville hvertfall jeg beholdt selv;) Nydelige var de! Jeg elsker blåfarger :)) Tålmodig du er som orker å strikke slikt på såå tynne pinner;)

  SvarSlett
  Svar
  1. De var en tålmodihetsprøve, ja. Kanskje særlig fordi det er sommer og lenge til votter tas i bruk igjen.

   Slett
 5. Nyyydelige! Jeg må si jeg er liiiitt svak for blått ;)

  SvarSlett
 6. Lekre votter! Kjempefine farger også. Skjønner godt det var en tålmodighetsprøve, men tenk så herlige når du kan bruke dem til vinteren. Syns ofte de lette, tynne vottene varmer best. For å svare på det du spurte om på bloggen min; Uformelt er et forum for strikkere og heklere, www.uformelt.net :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar - jeg leser selvfølgelig alle!